KURSER

Jag erbjuder kurser för kvinnor, mer info via; Kvinnoyoga, Samayoga och Vedanta.

Bra att veta FAQ

Betalning av kurs

Betalning av kurser och privatkonsultationer sker via swish till 070 323 30 50, kontant till mig eller inbetalning via bankgiro 5238-2066. Vänligen meddela om du betalar via bankgiro.

Ett kvitto skrivs som du får vid kursstart (går att få via mail efter förfrågan).

Rabatt

10% rabatt ges, mot uppvisande av intyg, till dig som på heltid är studerande, arbetssökande, sjukskriven eller pensionär. AnnaStinas Yoga finns även på Benify.se .

Friskvårdsbidrag

AnnaStinas Yoga ingår i Östersunds kommuns friskvårdsavtal. Om du önskar betal med detta så använder du kvittot som du får vid kursstart. Se Benify.se för hur du gör.

Anmälningsvillkor

Din plats reserveras så fort jag tagit emot din betalning. Du kan avboka utan kostnad fram till 14 dagar före kursstart och 30 dagar före start vid retreat eller event, meddela i så fall skriftligt. Ingen återbetalning vid avbokning närmare än 14 dagar före förutom vid sjukdom med sjukintyg.

Missade kurstillfällen och återbetalning

Om du missar din kurstid en vecka eller flera gånger så är du välkommen att ta igen två gånger på en annan kurs, inom de veckor som kursen löper och i mån av plats och i mån av att andra kurser ges. Meddela mig i förväg så du får en plats. Det går inte att ”flytta över” missade gånger från en kursomgång till en annan. Blir du långvarigt sjuk, får du mot läkarintyg tillbaka pengarna för de missade tillfällena.

Sjukdomar och skador

Tala om för mig om du har några skador, sjukdomar, är gravid eller om det är något annat som kan påverka ditt yogautövande. Du är alltid välkommen att fråga om det är något du undrar eller funderar över eller bara vill ventilera, i anslutning till en klass eller via mail annastinasyoga@gmail.com eller sms/ringa 0703233050.

Klädsel

Gärna mjuka och bekväma kläder som du kan röra dig obehindrat i och en varmare tröja och sockor till avslappning under kallare väder.

Yogamattor och redskap

Till kurs i Sjöstugan och på Yogashala finns mattor, filtar och meditationskuddar och övriga yogaredskap att låna.

När går det att komma

Yogasalen finns öppen 15 minuter före klassen, då går det fint att komma och vila ner på en matta.

Parfymfritt

Vi visar hänsyn till våra allergiker och astmatiker.

Äta innan yoga

Det kan även vara bra att tänka på att inte äta en tung måltid precis före yogan, rekommendationen är att vänta två timmar efter en större måltid för yoga.

Ändringar

Kurserna startar under förutsättning att tillräckligt antal deltagare är anmälda.

Hitta hit

Sjöstugan ligger på Önevägen 47, Frösön, buss 1 och 3 stannar precis utanför och det finns en bilparkering bakom Cirkus Kul & Bus.