Kvinnocirkel

Kära syster jag ser fram emot att ses, med varma ögon se varandra och med hjärtat lyssna till varandra!

I kvinnocirkeln delar vi våra historier, mediterar, sjunger och shantar, välkommen att ta med ett instrument, ibland gör vi mjuk yoga eller dansar andra gånger gör vi en sermoni, skriver och målar våra önskningar och mål. Alla kvinnor är välkomna! Tanken är inte att utesluta någon, men att stärka kvinnor för att mer kraftfullt kunna komma samman alla kön. En gång i månaden bjuder jag in till en kvinnocirkel – en Devicirkel i Östersund.  Jag kommer även gärna till din plats och hålla en cirkel, eller online.

Cirkeln är en del av Be Woman Project . Genom projektet vill vi ge kvinnor möjlighet att se att vi är trygga och älskade, inte ensamma utan i kontakt med varandra. Vår vission är att neutralisera konkurrensen genom att bidra, stödja och validera. Neutralisera svartsjuka genom att beundra varandra, lyfta varandra och genom konstnärliga uttryck. Och att neutralisera rädsla, osäkerhet och känslan av ovärderlighet genom kunskap, på djupet förstå och se att vi är bra som vi är. Du är unik och ovärderlig.

I vår cirkel delar jag tekniker jag fått från de underbara lärare som jag haft. Sharada, konsten att lyssna och att fullt bli lyssnad till och validerad, verktyg från . I Kvinnoyogan delar jag fler delar från lärare som Parvati, och Janniki, som kvinnoyoga och livmoderyoga, på mina Heart & Hips retreat finns även delar med från Natalie intimitet och sex, Läs mer om mina lärare och Be Woman projekt HÄR

Nästa cirkel

Se facebookgruppen Kvinnocirkel – Devi circle, Norrland, Sweden, för näst cirkel, via HÄR

Vanligtvis en fredag i månaden vid fullmåne, klockan 18.00-21.00 i centrala Östersund.

I höst planerar vi att jag ska håller en cirkel på Yogashala i Sundsvall, ett kärt återbesök! Mer info här strax.

Plats varierar. Se event.

Klä gärna upp dig till fest, vad det än menas för dig, i cirkeln firar vi dig. Välkommen att ta med en gåva/fika, tex choklad, frukt, torkad frukt och något som ditt hjärta inspireras till. Dakshina (donation efter möjlighet, rekomenderad mellan 150-350 kr.)

Det går bra att kontakta mig på nummer 070-323 30 50 för frågor!

Varmt välkommen!

En Devicirkel

I århundraden i många olika kulturer världen över har kvinnor kommit samman för att dela, läka och stödja varandra. Det är kraftfullt att lyssna på andra och bli lyssnad på, berätta våra egna historier. Här är ni välkomna till ett heligt rum, tryggt och fritt från dömanden, där vi kan koppla av och finna mod att dela från våra hjärtan. Här kan vi neutralisera konkurrens, rivalitet och svartsjuka genom bön och validering. Vi ger inget råd, det finns ingen rätt eller fel, istället fokuserar vi på likheter i alla olika aspekter av att vara kvinnor.

Devi är den feminina böjningen av ett ord på sanskrit som betyder ”hon/han, den som skiner sitt eget ljus, inte behöver någon annan för att skina eller vara fullkomlig, ett annat ord för att vara kvinna och människa. Antagligen kommer det engelska ordet divine från samma rot.

Kraften av en cirkel och sharing – att dela från hjärtat.

Ett videotips, i filmen är det både kvinnor och män som berättar om att dela i en cirkel. Jag tycker att de beskriver bra likt som vi gör i en kvinnocirkel. Följ denna länk för att se inslaget.

I filmen beskrivs hur Circling påverkar oss djupt för personlig växt, intim kommunikation och blomstrande i grupper.

SVT jämtland besöker vår cirkel

Reportaget kan ni se via HÄR 

Länk till en artikel från reportaget går att läsa via  HÄR 

Foton från våra cirklar