Online Yoga

SamaYoga online

Denna kurs är för kvinnor. Du deltar från där du är med din yogamatta, kudde och filt. Vi ses online under sex veckor via mötestjänsten zoom. Du yogar hemmifrån i en förstärkt yogisk atmosfär med vägledning och möjlighet till att ställa frågor under och efter klassen.

Det finns inget krav på att du ska visa dig själv i bild utom kort inledningsvis varje klass. Sedan kan du stänga av din kamera.

Tema för kursen: Återhämtning. Vi låter sinnet få vila i mjuka flöden, ger oss självmassage och jag vägleder till djupavslappning. Teori i form av psykologi och yogafilosofi finns med för att fördjupa vår förståelse. Både för dig som är ny inför och van att yoga!

Mer informatin om SamaYoga som yogaform HÄR

Kursstart: måndag den 31 augusti

Tid: 17.00-18.30

Investering: 1040kr nedsatt pris 900kr

Du som har friskvård i Actiway, Benify eller Wellnet kan betala med det på respektive hemsida inom kort. Mejla då även din anmälan till annastinasyoga@gmail.com

Du mottar ett välkomstmail vid anmälan med information om kursen. Där ingår länk och information om Zoom, som är en mötestjänst online som du laddar ner gratis till din digitala enhet.

Ses vi online!