Samayoga

Sama Yoga är en mjuk yogaform som lärs ut intuitivt från hjärtat. Vi flödar genom rörelser och bjuder in mantras, sånger på sanskritt – yogans ursprungsspråk, stannar längre i vissa yogaställningar, asanas, andas djupt, sträcker ut, stärker och över medvetenhet i kroppen och öppnar upp för mer kärleksfull omtanke och närvaro. Jag delar även övningar för att lära känna vår inrevänn och inrebarnet-meditationer, psykologi, yogamytologi och vedanta (yogafilosofi) läran om vem vi är, fullkomliga här och nu, bra som vi är! För att fördjupa yogans urgamla vidom och låta den komma oss till del i livets olika skeden.
Min intention är att varje gång ska passa och ge utvecklande övningar både för dig som är ny och för dig som är erfaren inom yoga. Varmt välkommen som du är!

Samayoga online

December 2020 – mars 2021, samayoga drop in online, via zoom, till schema HÄR .


Samayogaonsdagar

Återhämtande yoga i centrala Östersund

SamaYoga för kvinnor  i centrala Östersund.  En kortkurs om fem gånger med start onsdag den 2 september 2020. Perfekt för Dig som önskar prova på Samayoga med mig, men även för Dig som yogat tidigare.

Denna kurs är för dig som vill uppleva ett större lugn. Förbättra ditt fokus och koncentration. Få bättre balans, smidighet, stabilitet både fysiskt och psykiskt. Vi kommer bland annat lära övningar som stärker core och bål stabilitet och styrka, flöda mellan och stanna i olika yogapossitioner, lära kortare koncentrationsövningar och meditationer samt olika andningsövningar för att komma i kontakt med andningen och lära att använda den på bästa sätt.

TEMA återhämtning. När mörkret kommer åter och om Corona ännu begränsar oss, kan återkommande stunder av djup vila och återhämtning för kropp och sinne i form av mjuka, cirkulationsfrämjande, öppnade flöden, egenmassage, och guidad avslappning ge oss återhämtning. Hämta hem oss till oss själva. Till trygghet och värme som är vi, den trygghet som aldrig har lämna oss, som vi ibland behöver lite ro och yoga för att åter uppleva. Det rummet av stillhet och värme önskar jag ge Dig i höst!

Kursstart: 2:a september
Tid: 18.45-20.15 5 onsdagar tom 30:e september
Deltagare: max 7 personer (avstånd i salen)
Investering: 970kr
Friskvård:Du som har friskvård i Benify, ActiWay eller Wellnet kan betala med det efter att du fått en plats på kursen bekräftad.
Plats:YogashalaiHarmoni, Artillerigatan 7, Östersund.
Möjlighet att ta igen missade tillfällen finns i mån av plats.
Frågor:annastinasyoga@gmail.com

Varmt välkomna! 


Samayoga i Sjöstugan, Frösön

SamaYoga för kvinnor under 12 veckor i Sjöstugan på Frösön, hösten 2020.

Denna kurs är för dig som vill uppleva ett större lugn. Förbättra ditt fokus och koncentration. Få bättre balans, smidighet och stabilitet både fysiskt och psykiskt. Vi kommer bland annat göra övningar som stärker core/bål stabiliteten och styrka, flöda mellan och stanna i olika yogapossitioner, Qigonginspirerade sekvenser finns med för att öka energiflöde och öva att stärka livskraften. Vi gör kortare koncentrationsövningar och meditationer samt olika andningsövningar för att komma i kontakt med andningen och lära att använda den på ett öppnande och energigivande eller lugnande vis, beroende på vad vi övar.

Vedanta är stammen i undervsining med sin värdegrund – ”Du är fullkomlig som du är” och Ayurveda finns med som en naturlig del när vi lär om våra kroppar och sinnet och dess samverkan. Tema för kursen är Återhämtning.

När mörkret kommer åter och om Corona ännu begränsar oss, kan återkommande stunder av djup vila och återhämtning för kropp och sinne i form av mjuka, cirkulationsfrämjande, öppnade flöden, egenmassage, och guidad avslappning ge oss återhämtning. Hämta hem oss till oss själva. Till trygghet och värme som är vi, den trygghet som aldrig har lämna oss, som vi ibland behöver lite ro och yoga för att åter uppleva. Det rummet av stillhet och värme önskar jag ge Dig i höst!

Kursstart: måndag 31:e augusti
Tid: 17.00-18.30​, 12 måndagar tom 16:e november
Deltagare: max 8 personer (avstånd i salen)
Investering: 2 290kr
Friskvård: Du som har friskvård i Actiway, Benify eller Wellnet kan betala med det efter att du fått en plats på kursen bekräftad.
Plats: Sjöstugan på Frösön, Önevägen 47, Frösön
Möjlighet att ta igen missade tillfällen finns, i mån av plats när andra kurser ges.
Frågor: annastinasyoga@gmail.com
Öppet för Drop in livesändning online, 200 kr/gång.

Varmt Välkomna!


Deltagares ord