Samtalsstöd

Det är klokt att be om hjälp, ge sig själv stöd. Att någon med erfarenhet av att lyssna finns för Dig. Det är något som gett mig mycket och som jag önskar att alla får möjlighet till. Jag erbjuder därför samtalsstöd. I dessa lyssnar jag till Dig, validerar dina ord och erbjuder verktyg som kan hjälp.

Detta möte är mer fördjupat än var jag har möjlighet till under en yogatimme eller i en cirkel även om jag lägger mycket tid på att ge redskap till psykisk hälsa där också. Att bli lyssnad till och få full fokus kan skapa så mycket styrka och healing. Om jag tror att du behöver mer hjälp än vad jag kan ge kommer jag att rekommendera dig att ta kontakt med en legitimerad psykolog, det är inte jag. Jag har utbildning och erfarenhet av traumabearbetning, meditation och psykologi.

Vi ses via skyp, zoom eller på en fysisk plats. Kostnad; 400 kronor (+ ev. lokalkostnad) för ett första möte om 60 minuter. Därefter 600 kronor /h (+ ev. lokalkostnad).

Skriv eller ring gärna så kan jag förklara mer vad jag kan erbjuda.

Kontakt

Maila mig på annastinasyoga@gmail.com för frågor och för att boka en tid. Det går även bra att ringa mig på tel.nr 070-3233050