Samtalsstöd

Det är klokt att be om hjälp, ge sig själv stöd. Att låta någon finnas för Dig och lyssna. Det är något som gett mig mycket och som jag önskar att alla får möjlighet till. Jag erbjuder därför samtalsstöd. I dessa lyssnar jag till Dig och erbjuder olika verktyg för välmående.

Detta möte är mer fördjupat än var jag har möjlighet till under en yogatimme eller i en cirkel även om jag lägger mycket tid på att ge redskap till psykisk hälsa även där. Att bli lyssnad till och få full fokus kan ge styrka och läkning. Om jag tror att du behöver mer hjälp än vad jag kan ge kommer jag att rekommendera dig att ta kontakt med en legitimerad psykolog, det är inte jag. Jag har utbildning och erfarenhet inom traumabearbetning, meditation och psykologi.

Vi ses via zoom eller på en fysisk plats. Kostnad; 400 kronor (+ lokalkostnad, ej vid zoommöte) för ett första möte om 60 minuter. Därefter 650 kronor /60min (+ lokalkostnad, ej vid zoommöte).

Rabatt om 10 % ges om du är sjukskriven, student, pensionär eller arbetssökande. Samt för dig med som betalar med din friskvårdspeng via Benify eller Actiway. Meddela då detta vid tidsbokning.

Skriv eller ring gärna med dina frågor.

Kontakt

Maila mig på annastinasyoga@gmail.com för frågor och för att boka en tid. Det går även bra att ringa mig på tel.nr 070-3233050