WORKSHOPS & RETREAT

Jag erbjuder workshops samt kortare och längre retreat för kvinnor. Läs mer om eventen under Heart and Hips, En yogadag i tystnad, Kvinnocirkel och Ceremonier .

Bra att veta – workshop och retreat

Betalning av workshop och retreat

Betalning av workshop och retreat görs till bankgiro 5238-2066. Din faktura kommer bifogad i ditt välkomstmail då din bokning är mottagen och bekräftad.

Rabatt

10% rabatt ges, mot uppvisande av intyg, till dig som på heltid är studerande, arbetssökande, sjukskriven eller pensionär.

Friskvårdsbidrag

På de flesta arbetsplatser kan du lämna in kvitto/faktura och få yoga som friskvård.

Återbetalning

Blir du långvarigt sjuk, får du mot läkarintyg tillbaka pengarna för de missade tillfället.

Sjukdomar och skador

Tala om för mig om du har några skador, sjukdomar, är gravid eller om det är något annat som kan påverka ditt yogautövande. Du är alltid välkommen att fråga om det är något du undrar eller funderar över eller bara vill ventilera, i anslutning till en klass eller via mail annastinasyoga@gmail.com eller sms/ringa 0703233050.

Klädsel

Gärna mjuka och bekväma kläder som du kan röra dig obehindrat i och en varmare tröja och sockor till avslappning under kallare väder.

Yogamattor och redskap

Till workshops och retreat i Sjöstugan och på Yogashala finns mattor, filtar och meditationskuddar och övriga yogaredskap att låna.

När går det att komma

Yogasalen finns öppen 15 minuter före klassen, då går det fint att komma och vila ner på en matta.

Parfymfritt

Vi visar hänsyn till våra allergiker och astmatiker.

Äta innan yoga

Det kan även vara bra att tänka på att inte äta en tung måltid precis före yogan, rekommendationen är att vänta två timmar efter en större måltid för yoga.

Ändringar

WOrkshop och retreat startar under förutsättning att tillräckligt antal deltagare är anmälda.

Hitta

Sjöstugan ligger på Önevägen 47, Frösön, buss 1 och 3 stannar precis utanför och det finns en stor bilparkering bakom Cirkus Kul & Bus.